MGL-f twitter youtube rss

Workshop In Contact met de Aarde

Bij deze meditatieve workshop wordt de natuur in de omgeving gebruikt. De mensen die zich hebben aangemeld gaan mee in een groep achter de leidster. Meegenomen worden sjamanentrommel en klankschaal en kalebas. Zelf mag je ook een instrument meenemen. Bij het begin van deze twee uur durende wandeling staan we even stil bij onze intentie en ademen diep in.

Daarna gaan we op ontdekkingsreis door de natuur en maken contact met moeder aarde. We gaan naar een rustige plek en daar doen we een aantal verbindingsoefeningen met moeder aarde. Je kunt er heerlijk oude zeer en nare herinneringen achterlaten. Moeder aarde neemt het graag van je over. Laat je meenemen door de geluiden van de natuur en die van je lichaam en geest. We zoeken dan een boom uit die bij ons past en gaan samen met die boom op reis. Hierna doen we een ontladende oefening en een opladende oefening waardoor we lekker in onze eigen energie komen.

We eindigen bij het restaurant van de Brunssummerheide. Meenemen: matje, deken of vuilniszak om op te liggen en flesje water. Kosten € 7,50 p.p. contant te voldoen op de locatie. Minimaal aantal deelnemers 10 en maximaal 20. Tijd van 10.00 uur tot 12.00 uur. Plaats Brunssummerheide. Trefplaats Schaapskooi ingang restaurant. Aanwezig zijn 15 minuten vooraf. (ook geschikt voor ouders met iets grotere kinderen vanaf 6 jaar.........wenselijk is wel dat ze goed kunnen wandelen en aandacht kunnen geven aan de schitterende natuur van de Brunssummerheide...)

Organisatie
Centrum Dharma
  • Waar
    Schaapskooi ingang restaurant
    Schaapskooiweg 99
    Heerlen
Wanneer
zo 16 juli 2017 om 10:00 tot 12:00
zo 30 juli 2017 om 10:00 tot 12:00
zo 13 augustus 2017 om 10:00 tot 12:00
Prijs
€ 7,50
Laden..