MGL-f twitter youtube rss

Brainwash – Matroesjka (try-out)

Monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. Drion Dushi’s. Een gemeenteraadslid met dictatoriale trekjes. Een supportgroep voor Anonieme Extremisten. In BRAINWASH fileert Matroesjka de actualiteit en het duo maakt korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten ze jouw brein op stelten. Hun prachtige stemmen zullen je hypnotiseren en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend. Want in het tijdperk van Trump, terreur en #metoo kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden. Dus kom naar BRAINWASH. Je weet dat je het wilt.

Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. In 2014 wonnen ze de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Wat volgde waren gestoord goede recensies voor hun debuutvoorstelling Eeuwig Vlees. “Een energiek, stampend debuut”, aldus NRC. Het Parool noemde hen “zonder overdrijving toptalenten”. Ze waren vaste columnisten in het ochtendprogramma van Giel Beelen en speelden al meerdere keren Lowlands plat. Als klap op de vuurpijl sleepten ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht. Nu zijn ze er klaar voor om in BRAINWASH jouw hersenpan te kraken.

Credits:

Tekst, muziek en spel: Lisa Loeb en Janneke Rinzema. Regie: Titus Tiel Groenestege. Kostuums: Bas Kosters. Beats en soundscapes: Darius Timmer. Lichtontwerp: Yuri Schreuders. Techniek: Nick Bek.

Organisatie
schouwburg De Domijnen
  • Waar
    Schouwburg De Domijnen
    Mgr. Claessensstraat 2
    Sittard
Wanneer
wo 03 oktober 2018 om 20:15
Prijs
€ 15
Laden..