MGL-f twitter youtube rss

Lokale kunst

Lino Lithium is een kunstenares uit het smalste stukje van Nederland. In haar persoonlijke emotionele zelfportretten staan concepten en symboliek op de voorgrond. Veelal met een verwijzing naar fashion, fantasy-fotografie en natuurlijke elementen.

"Ik zoek uitersten op, contradictie. Mijn werk neigt naar übervrolijk of juist naar de zeer donkere kant." Het proces van het creëren werkt therapeutisch voor Lino. "Kunst en fotografie hebben mij een uitweg gegeven. Dat is ook mijn boodschap aan iedereen die vast zit. Een cel heeft altijd een deur, het is de kunst die open te krijgen."

Naast haar werk als kunstenaar is Lino Lithium ook actief als model, docent Photoshop en Fantasy en Fine Artfotografe. "In die laatste hoedanigheid bied ik onder andere totale make-over shoots aan." Ze wil de klant een ervaring bieden, zodat die even uit de gewone wereld kan stappen. "Sommige klanten bloeien enorm op. Het is geen therapie natuurlijk, maar iedere vorm van verlichting is vaak welkom."

Het werk van Lino Lithium is te zien op dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur en op zaterdag & zondag van 13.00-17.00 uur in de Gooj Kamer van het Museum.

Organisatie
Museum van de Vrouw
  • Waar
    Museum van de Vrouw
    Plats 1
    Echt
Wanneer
van di 14 november 2017 om 10:00 tot di 19 december 2017 om 17:00
Laden..