MGL-f twitter youtube rss

Groepsexpositie

Harry Schroen maakt polyester objecten. Zijn werken creëert hij vanuit zijn gevoel en fantasie. Hij heeft een onuitputtelijke creatieve geest en zoekt steeds naar nieuwe uitdagingen in nieuwe vormen en materialen. Zo ontstaan telkens weer boeiende objecten.

Jacqueline Muitjens werkt met mixed media. Zij creëert uit verschillende beelden suggesties van landschappen. Ze maakt deze werelden in verschillende technieken: schilderen, collages en cyanotypie (blauwdruk). De ene keer wat robuuster, de andere keer poëtische en verfijnder. Laat je betoveren door haar Treescapes.

Hub Pollen schildert stillevens in olieverf. Hij omschrijft zijn werk als ‘Hedendaags realisme’. Zijn stillevens zijn inderdaad verbluffend realistische, met dezelfde perfectie als bij de 17e en 18e eeuwse stillevenschilders. De liefde voor het detail straalt van zijn schilderijen. Rust en schijnbare eenvoud. Tijdloze kunst in een rusteloos tijdgeweicht.

De collectie van Marx & Marx groeide de laatste jaren uit tot een grote hoeveelheid werken die een fraaie doorsnede geven van de Limburgse kunst uit de laatste honderd jaar. Er is geen plek in Zuid-Nederland waar zoveel werk van gerenommeerde en aankomende Limburgse kunstenaars bij elkaar is gebracht.

Maria Verstappen schildert abstracte schilderijen die de toeschouwer vangen in een universele diepgang. Haar werk zit vol beweging en intenisteit, zoekend van een materiële vorm naar ontzagwekkende kracht. Van een woeste zee tot een stille lucht.

De expositie is te zien op vrijdag van 19.00-22.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur. Bezoekers zijn ook welkom op afspraak: 06-53730872.

Organisatie
Harry Schroen
  • Waar
    Galerie Harry Schroen
    Mauritslaan 112
    Geleen
Laden..