MGL-f twitter youtube rss

Angelique Darding uit Venlo, Fine Art Photography, vertelt verhalen, over tegenstellingen. Duister werk. Vaak letterlijk en figuurlijk. Hoe donker het ook wordt, ergens gloort er licht. Daarom laat ze hoop en optimisme zien, hoe goed die ook verborgen zijn in de soms beklemmende beelden.

Helga van Leipsig uit Beesel, Silver Art Jewellery, werkt met goud en zilver om haar verbinding met de aarde vorm te geven in draagbare kunstwerken. Een geploegd veld, de slijtage patronen van water of de groei van een boomstam. Het zijn deze krachtige beelden die haar sieraden inspireren.

Cambia staat voor verandering, voor groei. Cellen die zich delen, vermeerderen. Onder de bast van een boomstam zit een gouden ring van delingscellen. Hier groeit een boom, wordt dikker en sterker. De buitenkant getuigt dat dit geen pijnloos proces is. Er ontstaan scheuren, barsten, waardoor het nieuwe hout schemert.

De expositie is geopend op zaterdag en zondag van 14.00-17.00 uur. Wij nodigen iedereen van harte uit voor deze expositie, die tevens op afspraak is te bezoeken: helga@laleipsigjewels.com of via info@angeliquedarding.com.

Organisatie
Angelique Darding en Helga van Leipsig
Wanneer
van za 08 september 2018 om 14:00 tot zo 23 september 2018 om 17:00
Laden..