MGL-f twitter youtube rss

Mysore Challenge | Doe mee met 1 maand dagelijks mysore!

Datum: 28 jan 2018 + een maand onbeperkt mysore-les in Maastricht, Sittard of Urmond.

Mysore style Asthanga yoga is een unieke vorm van yoga les. In deze les beoefent de student namelijk zijn eigen yogapractice op zijn eigen niveau en tempo. De leraar is er om je in stilte te begeleiden en je verder te helpen met je eigen practice. Ashtanga yoga werkt altijd met een vaste serie houdingen in verschillende series. Je begint eerst met het aanleren van de eerste serie en een mysore les is hiervoor ideaal. Je krijgt zo de tijd de volgorde van de houdingen te herinneren en tegelijkertijd oefen je de houdingen door ze telkens weer herhalen.

In deze workshop leert onze mysore-docent Nancy je de basisbeginselen van een regelmatige Mysore style Ashtanga yogapractice. Nancy legt je uit waar het systeem vandaan komt, wat er allemaal bij komt kijken en waarom het zo passend is voor iedere yoga-beoefenaar: beginners, gevorderden, jong, oud, mensen met een blessure, mensen in perfecte gezondheid.

Dus ben je misschien al langer lid of volg je normaal andere lessen/andere stijlen van yoga maar ben je toch altijd al nieuwsgierig geweest naar wat die msyore lessen nu inhouden? Dan is dit dé kennismaking met mysore die je niet mag missen. Waag de stap, duik in het onbekende en doe mee aan deze mysore challenge. Aansluitend mag je dan een maand lang onbeperkt deelnemen aan de lessen van het msyore programma in Maastricht, Sittard of Urmond (van maandag 29 januari t/m wo 28 februari 2018).

Organisatie
Yogaplace Maastricht
  • Waar
    Yogaplace
    Sint Maartenslaan 36
    Maastricht
Wanneer
van zo 28 januari 2018 om 14:00 tot wo 28 februari 2018 om 17:00
Prijs
€ 75
Laden..