MGL-f twitter youtube rss

YP T& E | Pre-Teacher Training (YP40) | Voortraject Docenten-opleiding

Het wordt aangeboden als een eerste introductie voor wanneer je interesse hebt om onze 200 uur Intensieve Yoga Docenten Opleiding te volgen vanaf janauri 2019. Manon en ervaren Yogaplace docenten verzorgen dit voortraject zodat je kunt kennismaken met de inhoud van de opleiding en de lesgeefmethodologie en je eigen practice ontwikkeling. Dit voortraject zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de opleiding kunt beginnen. Ook als je besluit niet de 200 uur docentenopleiding te gaan volgen, is dit voortraject zeer waardevol om een gedegen basis als yogadocent op te doen.

Het programma van elk dag ziet er als volgt uit:

Woensdag 1: Basisprincipes Yoga & je eigen yogapractice.

Woensdag 2: Elementen Yoga-practice techniek.

Woensdag 3: Lesgeefmethodologie.

Woensdag 4: Praktijk ervaring.

Er is elke dag een uur lunchpauze ingepland. Er kan in de lunchroom op eigen kosten gekozen worden voor soep met broodjes, koffie, thee en fruitwater voor een gereduceerd tarief. Dit voortraject is geschikt voor mensen met een basis in yoga of andere bewegingsvormen (pilates, bodyshape en andere sportschool bewegingsvormen) met een interesse om zelf yogalessen, op basis van de Ashtanga Yoga Vinyasa methode, te gaan geven.

Graag zelf meenemen: schrijfmateriaal, makkelijke zittende kleding, handdoek, meditatie kussen, yogamat en eventueel een dekentje voor tijdens de ontspanning. De cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers en met een maximum van 18 deelnemers. Deze cursus is goed voor 40 uur Yogaplace opleidingsuren.

Organisatie
Yogaplace Sittard
Wanneer
van wo 05 september 2018 om 09:00 tot wo 26 september 2018 om 16:00
Prijs
€ 550
Laden..